Φωτοβολταϊκά στη Στέγη

Εξασφαλίστε ένα σταθερό, μηνιαίο εισόδημα
Επενδύστε και εσείς στην

Πράσινη Ανάπτυξη

Ο Θησαυρός βρίσκεται στη  στέγη  σας

Απαιτούμενο ποσό επένδυσης


Εξαρτάται από το τι σύστημα θα βάλετε. Σε γενικές γραμμές, ένα φωτοβολταϊκό σύστημα κοστίζει όσο και ένα αυτοκίνητο, ανάλογα με την κατηγορία του, που απαξιώνεται πλέον σε μα τριετία σε ποσοστό περίπου 50% και οριακά αποδίσει όπως πρέπει στο τέλος μιας δεκαετίας, ενώ το φωτοβολταϊκό θα αντέξει και θα σας αποφέρει κέρδη για πάνω από 25 χρόνια. Η νέα νομοθεσία δίνει κίνητρα ώστε, σε κάθε περίπτωση, να κάνετε απόσβεση του φωτοβολταϊκού συστήματός σας και να έχετε και ένα λογικό κέρδος.

  • Δεν είναι ανάγκη να βάλετε το ποσό από την τσέπη σας.
  • Μπορείτε να καλύψετε ένα μικρό μόνο μέρος της δαπάνης και το υπόλοιπο να το καλύψετε με χρηματοδότηση από κάποια τράπεζα.
  • Μπορείτε να μην βάλετε καθόλου δικά σας χρήματα. Αρκετές τράπεζες πλέον καλύπτουν έως και το 100% της αξίας του φωτοβολταϊκού με χρηματοδοτικά δάνεια που έχουν ιδιαίτερα ευνοϊκά επιτόκια.


Σε κάθε περίπτωση, οι αποδόσεις που θα έχετε από την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών θα είναι καλύτερες απ’ ότι αν βάζατε αυτά τα χρήματα σε κάποιο προθεσμιακό λογαριασμό ή τα επενδύατε σε ομόλογα ή στο χρηματιστήριο. Και σκεφτείτε ότι οι αποδόσεις αυτές είναι σταθερές και εγγυημένες για μια 25ετία!Τελευταία Έργα
  Αρχική \ Φωτοβολταϊκά σε στέγη του σπιτιού σας \ Απαιτούμενο ποσό επένδυσης
Διεύθυνση: Λεωφόρος Κ. Καραμανλή 45, Θεσσαλονίκη, Τηλέφωνο: 2310903615, Κινητά: 6981178049, 6932955629, e-mail: [email protected]

active³ 4.7 · © 2000 - 2011 IPS Ltd · Όροι χρήσης