Φωτοβολταϊκά στη Στέγη

Εξασφαλίστε ένα σταθερό, μηνιαίο εισόδημα
Επενδύστε και εσείς στην

Πράσινη Ανάπτυξη

Ο Θησαυρός βρίσκεται στη  στέγη  σας

Mικρά φωτοβολταϊκά συστημάτα σε κατοικίες ή κτίρια ισχύος μέχρι 10 KWp.

Εγκαθιστώ ένα Φωτοβοταϊκό σύστημα


Το πρόγραμμα που εξετάζουμε σε αυτή τη σελίδα αφορά στην εγκατάσταση μικρών φωτοβολταϊκών συστημάτων σε κατοικίες ή κτίρια ισχύος μέχρι 10 KWp.

Τα φωτοβολταϊκά συστήματα μπορεί να εγκατασταθούν ως εξής:

Στη στέγη, ή στο δώμα του κτιρίου. Σε στέγαστρα βεράντας ή στέγαστρα προσόψεων και σε σκίαστρα. Επίσης σε βοηθητικούς χώρους του κτιρίου, όπως αποθήκες και χώρους στάθμευσης.

Ο εξοπλισμός που χρειάζεται είναι ο ακόλουθος:
Ένα φωτοβολταϊκό σύστημα αποτελείται από τα φωτοβολταϊκά πλαίσια (φωτοβολταϊκή γεννήτρια που ακουμπά σε κάποια μεταλλική βάση στήριξης), και τον αντιστροφέα (inverter) που μετατρέπει το συνεχές ρεύμα που παράγουν τα φωτοβολταϊκά σε εναλλασσόμενο της ίδιας ποιότητας με το ρεύμα της ΔΕΗ. Το ρεύμα αυτό περνά από ένα μετρητή και διοχετεύεται στο δίκτυο.

Η τοποθέτηση:
Μην ανησυχείτε. Δεν τρυπάμε, ούτε καταστρέφουμε τα κεραμίδια σας,  Οι ειδικά σχεδιασμένες, ανοξείδωτες ράγες τοποθετούνται με ειδικές σχεδιασμένες ανοξείδωτες βάσεις σε σχήμα S τοποθετούνται κάτω από τα κεραμίδια χωρίς να τρυπηθούν αυτά.
Τα φωτοβολταϊκά πάνελ έχουν διάσταση 95 εκ Χ  160 εκ προκειμένου να τοποθετηθούν βολικά σε συστοιχίες του μέγιστου δυνατού αριθμού πάνω στη στέγη σας, σε παράταξη βολική σε σχέση με το σχήμα της..
Σκεφθείτε πως για να σας εξασφαλίσουν τη μέγιστη ισχύ των 10 KWp που επιτρέπει το πρόγραμμα θα πρέπει να τοποθετηθούν πάνω στη στέγη σας περίπου 48 φωτοβολυαϊκά πάνελ.

Απαιτούμενος χώρος:
Το πόσα τετραγωνικά μέτρα χρειάζεστε ή θα αξιοποιήσετε, εξαρτάται από το χώρο εγκατάστασης (δώμα ή κεκλιμένη στέγη) και από την τεχνολογία των φωτοβολταϊκών που θα επιλέξετε. Ο τεχνικός σύμβουλος της εταιρίας μας θα σας προμηθεύσει τον εξοπλισμό και θα σας υπολογίσει ακριβώς το χώρο που χρειάζεστε. Για παράδειγμα, σε μια κεραμοσκεπή, θα χρειαστείτε χοντρικά περί 7-9 τ.μ. για κάθε 1 παραγόμενο KW.Τελευταία Έργα
  Αρχική \ Φωτοβολταϊκά σε στέγη του σπιτιού σας \ Εγκαθιστώ ένα Φωτοβοταϊκό σύστημα
Διεύθυνση: Λεωφόρος Κ. Καραμανλή 45, Θεσσαλονίκη, Τηλέφωνο: 2310903615, Κινητά: 6981178049, 6932955629, e-mail: [email protected]

active³ 4.7 · © 2000 - 2011 IPS Ltd · Όροι χρήσης